Academia

Uw cursusbeheer in een compleet overzicht?
Als schoolorganisatie staat u constant voor de uitdaging om het kennisniveau van uw personeel op peil te houden en te vergroten. Veel scholenorganisaties bieden zelf cursussen aan, omdat het financieel gunstiger is om een externe trainer in te huren, dan personeel naar een extern opleidingsinstituut te sturen. Scholen richten daarom hun eigen opleidingsorganisatie in. Dit is kostenbesparend, maar wel vaak tijdrovend.

Bent u veel tijd kwijt aan het inplannen van cursussen? Wilt u dat uw deelnemers zich gemakkelijk en snel kunnen inschrijven? Zou u graag inschrijvingen willen stimuleren met een overzichtelijk cursusaanbod? En heeft u ook behoefte aan eenvoudige communicatie met uw cursisten? Dan is Academia voor u de oplossing! Met deze webapplicatie heeft u te allen tijde overal toegang tot uw cursusbeheer in slechts één compleet overzicht.

Academia wordt aangeboden als cloud dienst, wat betekent dat u enkel een internetverbinding nodig heeft en overal toegang heeft tot de applicatie. U hoeft geen software aan te bieden of te onderhouden. Met Academia brengt u structuur aan in uw cursusaanbod en creëert u een professionele uitstraling aan uw interne opleidingsorganisatie. Het sluit nauw aan op uw logistieke opleidingsorganisatie en breidt deze gemakkelijk uit. Met de uitgebreide zoekfunctionaliteit kunnen uw cursisten eenvoudig zoeken, door cursussen te filteren op basis van interesse. Zij kunnen zich online inschrijven op een cursus of hun interesse kenbaar maken bij een volgeboekte cursus.

Academia biedt effectieve communicatiemogelijkheden. Cursisten en trainers worden geïnformeerd over inschrijvingen, annuleringen en wijzigingen van cursussen. Geïnteresseerden in een bepaalde cursus kunnen worden benaderd voor een nieuw te plannen cursus.

Diverse rapportagemogelijkheden complementeren de applicatie. Deze rapportages worden online aangeboden of als export voor Excel beschikbaar gesteld. Specifiek voor leidinggevenden is er de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het portfolio van hun medewerkers.

Meer lezen over specifieke kenmerken van Academia? Klik hier!