Vacature Software Consultant – FT

On december 22nd, 2015, posted in: Nieuws by Maarten Vissers

SOFTWARE CONSULTANT FT

Bij Datapas B.V. – Haarlem -

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de verbetering van onderwijsondersteunende processen door onze softwareoplossingen te implementeren bij onderwijsorganisaties? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Software Consultant die gemakkelijk problemen vertaalt naar oplossingen en affiniteit heeft met het onderwijs. Ben jij daarnaast communicatief sterk, in het bezit van een technische achtergrond en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Software Consultant ben je verantwoordelijk voor het inrichten en het onderhouden van onze softwareoplossingen bij nieuwe en bestaande klanten. Je begeleidt onze klanten bij het in gebruik nemen van onze oplossingen en levert ondersteuning aan hen op het moment dat zij hierover vragen hebben. Je werkt mee in implementatietrajecten, geeft opleidingen aan toekomstige gebruikers en maakt deel uit van onze helpdesk door aan onze klanten telefonische ondersteuning te bieden. Daarnaast functioneer je als intermediair tussen de klant en de softwareontwikkelaars.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo werk- en denkniveau
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs
  • Technische ICT-achtergrond
  • Je hebt een oplossings- en servicegerichte instelling
  • Je functioneert zelfstandig maar ook goed in teamverband
  • Analytisch inzicht
  • Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed luisteren en dit vertalen naar acties

Wat bieden wij?

Een kleine, flexibele organisatie met korte lijnen waar je veel eigen inbreng hebt en zelfstandig moet kunnen werken. Wij zijn gevestigd op een toplocatie in hartje Haarlem, op loopafstand van het station. Je krijgt bij ons een uitstekend salaris, vakantiegeld, pensioenregeling en reiskostenvergoeding. In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband, maar het gaat uiteindelijk om een vaste baan.

Het bedrijf

Datapas is een organisatie die zich met name specialiseert op het gebied van het onderwijs, in de onderwijsondersteunende processen. Wij leveren een aantal producten op het vlak van planning en control en de monitoring van het onderwijsrendement. Daar waar andere organisaties ophouden, gaan wij verder. Een flexibele onderwijsorganisatie vraagt om flexibele oplossingen. Door middel van onze oplossingen kunnen naast een standaardapplicatie ook toepassingen dusdanig op maat worden toegesneden dat elke schoolorganisatie zijn eigen processen hierin onder kan brengen. Een voorbeeld hiervan is onze onderwijscockpit.

Reageren?

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Software Consultant? Dan zien wij graag jou CV tegemoet. Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen door te bellen naar +31(0)23 529 9110.

Solliciteren naar de functie van Software Consultant doe je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar m.degoeij@datapas.nl t.a.v. van mevrouw M.J.M. de Goeij-Weijers.

Comments are closed.