Begrotingsprogramma

Onderwijs en begroten

Schoolbesturen krijgen vandaag de dag veel te maken met veranderende wet- en regelgeving, tekorten in de formatie en bezuinigingen en worden geacht daarop steeds sneller en adequater te anticiperen. Het is slechts een kleine greep waarmee schoolbesturen iedere dag te maken krijgen.

Onze visie

Begroten in het onderwijs is een proces van iedereen en moet daardoor eenvoudig en toegankelijk zijn. Wij leggen met onze producten de juiste verbinding tussen mensen, processen en systemen waarin gegevens worden bewerkt en opgeslagen. Hierdoor wordt begroten een proces van iedereen en ben je beter in staat om je strategie te communiceren binnen de hele organisatie.

Onze producten

 • Capisci, Planning en control in het begrotingsproces
 • Cockpit, de organisatie in control
 • Schoolloket, dé webshop voor ouders
 • Academia, cursusbeheer in een compleet overzicht

Onze speerpunten

 • Veiligheid van uw gegevens
 • De juiste verbinding leggen; van data naar informatie
 • Gebruikersvriendelijk
 • Klantgerichte (door)ontwikkeling
 • Integratie met andere systemen
 • Langdurige partnership
 • 100% Cloud
 • Overzicht en beheersing van uw bedrijfsvoering

Een goed begrotingsprogramma onmisbaar in het onderwijs

Onderwijsinstellingen staan onder grote druk om hun financiën op orde te hebben. Zonder goede financiën kan geen goed onderwijs gewaarborgd worden. Dit is een worsteling voor veel onderwijsinstellingen. Zij zijn afhankelijk van het budget dat zij van de Rijksoverheid ontvangen en daar is de afgelopen decennia flink op bezuinigd. Een goede begroting is voor een onderwijsinstelling dan ook onontbeerlijk. Inzicht in financiën stelt u in staat om de kosten te beheersbaar te houden en ondanks een krap budget toch uit te kunnen komen. Een goede begroting opstellen kan lastig zijn, helemaal als u te maken heeft met verschillende dependances met eigen budgetten. Een goed begrotingsprogramma stellen u in staat om het overzicht te behouden en bij te sturen waar nodig.

Wij hebben koppelingen met onder andere

Wat onze klanten zeggen

Breng met een begrotingsprogramma tool duidelijkheid in een lastige begroting

 

Het onderwijs, van primair onderwijs tot speciaal onderwijs kunnen complexe begrotingen hebben. Een goed overzicht is de sleutel voor kostenbeheersing en inzicht in de financiële situatie. Met een begrotingsprogramma tool, zoals Capisci kunt u dit bereiken. Hoe uw onderwijsinstelling ook is ingericht, hoe uw organisatiestructuur er ook uit ziet en hoeveel locaties u ook heeft, Capisci staat aan de basis voor een goede onderwijsbegroting. Met één begrotingsprogramma tool kunt centraal inzicht verkrijgen in de begroting van uw instelling. Daarbij bent u niet gebonden aan locatie. Omdat u vanuit de cloud werkt, heeft u overal toegang. Over wet- en regelgeving hoeft u niet meer in te zitten, Capisci voorziet volledig in de wet- en regelgeving. Tevens profiteert u van uitstekende exportmogelijkheden en koppelingen naar andere softwarepakketten.

Met Datapas zit u met een begrotingsprogramma voor het onderwijs altijd goed

 

Datapas heeft zich gespecialiseerd in softwaretoepassingen voor het onderwijs. Planning, control en monitoring, zijn met onze toepassingen geen probleem meer. U kunt gebruikmaken van onze standaard toepassingen die op zich al toereikend zijn voor veel onderwijsorganisaties, wij kunnen ook toepassingen op maat voor u maken. Met ons begrotingsprogramma voor het onderwijs krijgt u het overzicht en controle weer terug.

Het laatste nieuws

Nieuwe updates

Het is zover. Capisci 13 en Cockpit 4.0 gaan binnenkort live! Meer info over de nieuwe functionaliteiten volgt. Houdt hiervoor de nieuwsbrieven in de gaten.

Lees meer »

Schrijf je in voor de webinar!

Aankomende evenementen

Regio Klantdag – Den Bosch

Regio Klantdag: Den Bosch (let op: ochtendprogramma) Datapas komt naar je toe! Dit jaar organiseren wij niet één, maar vier klantdagen. Datapas komt naar je toe tijdens vier regionale klantdagen die wij voor

Bekijk »

Regio Klantdag – Haarlem

Datapas komt naar je toe! Dit jaar organiseren wij niet één, maar vier klantdagen. Datapas komt naar je toe tijdens vier regionale klantdagen die wij voor de zomer organiseren. Onze reis begint in

Bekijk »