Samenwerking ProActive en Datapas

Het laatste nieuws

De samenwerking tussen Datapas en ProActive is niets nieuws, maar de verschuiving van de focus binnen die samenwerking zeker wel. Komende tijd gaan we namelijk aan de slag om de koppeling tussen Capisci en de Spend Cloud te optimaliseren en uit te breiden, maar wat voor voordelen heeft dat voor u?

Waarom de samenwerking tussen Datapas en ProActive waardevol is voor u

Zoals u weet levert Datapas één complete oplossing voor planning en control binnen het onderwijs. Ook met de Spend Cloud van ProActive kunt u de juiste verbindingen leggen tussen mens en proces! Niet alleen komen ons doel én kernwaarden overeen, maar juist vanwege de praktische voordelen is de samenwerking tussen Datapas en ProActive waardevol voor u als klant.

Wat doet ProActive en wat is de Spend Cloud?

ProActive heeft hetzelfde doel als Datapas: ontzorgen! Administratief werk moet behapbaar worden en overzicht is ontzettend belangrijk. In beide Capisci en de Spend Cloud vindt u dat terug. De Spend Cloud is namelijk één omgeving voor alle zakelijke uitgaven: van Inkoop en Factuurverwerking tot Contractmanagement en Declareren. U kunt zelfs aan de slag met slimme betaalpassen als u tijdens een schoolreisje bijvoorbeeld op een ijsje wilt trakteren zonder dat u zelf hoeft voor te schieten of met cash rond hoeft te lopen. Met Capisci en de Spend Cloud werkt u dus met uiteenlopende eenvoudige workflows om dagelijkse taken te versimpelen.

Hoe ziet de samenwerking tussen Datapas en ProActive er in de praktijk uit?

Capisci is de Datapas begrotings-, planning en controltool die administratief werk in het onderwijs vereenvoudigt. Facturen zijn daar uiteraard essentieel bij. De koppeling tussen Capisci en de Spend Cloud zorgt ervoor dat facturen die in de Spend Cloud staan, in Capisci zichtbaar zijn. Zonder te hoeven wisselen tussen tools, kunt u dus eenvoudig een begroting opstellen. Er staat natuurlijk nog veel meer interessante informatie in de Spend Cloud, dus willen we de koppeling optimaliseren en uitbreiden. Met aanvullende data kunnen we u samen nog beter ondersteunen.

Datapas is opgericht in 1987 en Capisci is in 2007 ontwikkeld. Ondertussen is de samenwerking met ProActive ook al tien jaar oud en kunt u dus wel stellen dat de kinderziektes uit de software zijn gewerkt. De gedeelde branche en gecombineerde kennis maakt het zo aantrekkelijk om samen te werken en een oplossing te bieden die écht voldoet aan wat het dagelijkse werk vereist in de onderwijssector.

Waarom werkt de combinatie Capisci en Spend Cloud zo goed?

Zoals we hierboven al noemden, is het belangrijk dat het doel en de kernwaarden overeenkomen. Ondanks dat de software door verschillende partijen is ingericht, merkt u toch dat de fundamentele bouwstenen van de werkwijze overeenkomen.

  1. Actieve doorontwikkeling. Komend jaar zullen beide Datapas en ProActive focussen op een intensievere samenwerking om nog meer mogelijk te maken.
  2. Beide systemen zijn erg gebruiksvriendelijk en laagdrempelig ingericht.
  3. Veiligheid staat hoog op de prioriteitenlijst: gegevens worden versleuteld opgeslagen, we werken met gecertificeerde Nederlandse datacenters, we houden ons aan het interne veiligheidsbeleid, we voldoen aan de voorwaarden van AVG en ProActive heeft diverse certificaten en laat de Spend Cloud door externe partijen testen. Zo kunnen we niet alleen veiligheid, maar ook een garantie van kwaliteit geven.
  4. Beide systemen zijn volledig cloud-based, dus overal beschikbaar.
  5. We streven samen naar naadloze integraties om het ‘één omgeving element’ te kunnen realiseren.
  6. Overzicht is belangrijk. Daarom kunt u binnen Capisci eenvoudig aan de slag met een meerjarenperspectief, rapportages, analyses en om uiteindelijk geldbesparing mogelijk te maken op basis van gegevens uit de Spend Cloud.

Hebben we uw interesse weten te wekken?

Neem dan graag contact met ons op, zodat we advies op maat kunnen geven.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.