Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Begrotingsvoorbereiding – Capisci 12

17 maart 2022 10:00 - 12:00

In maart organiseren wij een aantal online trainingen voor het opstarten van de nieuwe begrotingsronde in Capisci 12. Wil jij een vliegende start voor de nieuwe begrotingsronde en is Capisci 12 al uitgerold en ingericht? Doe dan mee met deze training! In de training leer je hoe je een nieuwe begroting in Capisci opstart en welke stappen je daarvoor moet doorlopen.

Wil je aansluiten bij deze opfristraining over de begrotingsvoorbereiding in Capisci? Registreer je dan hieronder voor de training.

Deelname aan de training bedraagt €100 excl btw en vindt plaats via Teams.

Het minimale aantal deelnemers is 5. Bij minder dan 5 aanmeldingen verplaatsen we de training naar een ander moment. Is de training vol of zou je graag een andere training willen volgen die je nu nog niet op de agenda ziet staan? Stuur ons gerust een mailtje naar helpdesk@datapas.nl.

Nb. Wil je de oude formatiemodule gebruiken voor de komende begroting en heb je wat ondersteuning nodig bij de begrotingsvoorbereiding? Check het stappenplan “Begrotingsvoorbereiding” op onze helpdeskpagina of plan en afspraak met een consultant. Voor een afspraak met een consultant rekenen we ons standaard uurtarief.

Gegevens

Datum:
17 maart 2022
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Teams sessie

Organisator

Datapas
Telefoon:
085 47 5210
E-mail:
helpdesk@datapas.nl
Bekijk de site van Organisator

Registraties zijn gesloten voor dit evenement