Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Capisci 12 – Formatie

15 maart 2022 10:30 - 12:00

Samen met de release van Capisci versie 12 organiseren we een aantal webinars, waarin we je een rondleiding geven in de nieuwe formatiemodule. We nemen de verschillende tabbladen onder begroting en rapportage door en geven je wat achtergrondinformatie over de ontwikkelingen. Samen met de handleidingen en stappenplannen op ons helpdeskportaal is dit een goed startpunt voor het gebruik van de nieuwe formatiemodule Capisci 12.

De training is bedoeld voor functioneel beheerders van Capisci, die bekend zijn met de oude formatiemodule. Voor andere gebruikers zoals directeuren en HR medewerkers volgt er een digitale handleiding. De nieuwe formatiemodule is een onderdeel van lopende implementatietrajecten. Ben je een nieuwe gebruiker van Capisci en is de implementatie nog niet afgerond, dan is het niet nodig om aan te sluiten bij deze webinar. 

Het minimum aantal deelnemers is 4 personen. Bij minder animo laten we tijdig weten dat de webinar verplaatst wordt. Is de webinar vol? Stuur ons een mailtje als je interesse hebt om aan te sluiten en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Deelname aan deze webinar is gratis.

Wil je graag aansluiten? Schrijf je hieronder in.

Gegevens

Datum:
15 maart 2022
Tijd:
10:30 - 12:00

Locatie

Teams sessie

Organisator

Datapas
Telefoon:
085 47 5210
E-mail:
helpdesk@datapas.nl
Bekijk de site van Organisator

Registraties zijn gesloten voor dit evenement