Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Capisci Prognose

22 maart 10:00 - 12:00

In maart organiseert Datapas een aantal online trainingen, waaronder de training “Capisci Prognose”. Met een prognose loop je op de feiten vooruit door de toekomst te voorspellen en deze bij te stellen. In deze training leer je meer over de prognose systematiek binnen Capisci. Hoe wordt een prognose opgezet, welke berekeningen zitten erachter en welk effect hebben de diverse instellingen binnen Capisci op de prognose. Samen doorlopen we alle stappen voor het opstarten en onderhouden van een prognose in Capisci. Na de training ontvang je de video en presentatie.

Deze training is geschikt voor gebruikers met enige basiskennis van Capisci en admin-rechten. Deelname aan de training bedraagt €120,- excl btw en vindt plaats via Teams.

Wil je aansluiten bij deze training? Registreer je dan hieronder.

Het minimale aantal deelnemers is 5. Bij minder dan 5 aanmeldingen verplaatsen we de training naar een ander moment. Is de training vol of zou je graag een andere training willen volgen die je nu nog niet op de agenda ziet staan? Stuur ons gerust een mailtje naar helpdesk@datapas.nl.

 

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Teams sessie

Organisator

Datapas
Telefoon:
085 47 5210
E-mail:
helpdesk@datapas.nl
Bekijk de site van Organisator

Registraties zijn gesloten voor dit evenement