Meerjarenbegroting onderwijs

Onderwijs en begroten

Schoolbesturen krijgen vandaag de dag veel te maken met veranderende wet- en regelgeving, tekorten in de formatie en bezuinigingen en worden geacht daarop steeds sneller en adequater te anticiperen. Het is slechts een kleine greep waarmee schoolbesturen iedere dag te maken krijgen.

Onze visie

Begroten in het onderwijs is een proces van iedereen en moet daardoor eenvoudig en toegankelijk zijn. Wij leggen met onze producten de juiste verbinding tussen mensen, processen en systemen waarin gegevens worden bewerkt en opgeslagen. Hierdoor wordt begroten een proces van iedereen en ben je beter in staat om je strategie te communiceren binnen de hele organisatie.

Onze producten

 • Capisci, Planning en control in het begrotingsproces
 • Cockpit, de organisatie in control
 • Schoolloket, dé webshop voor ouders
 • Academia, cursusbeheer in een compleet overzicht

Onze speerpunten

 • Veiligheid van uw gegevens
 • De juiste verbinding leggen; van data naar informatie
 • Gebruikersvriendelijk
 • Klantgerichte (door)ontwikkeling
 • Integratie met andere systemen
 • Langdurige partnership
 • 100% Cloud
 • Overzicht en beheersing van uw bedrijfsvoering

Met een meerjarenbegroting onderwijs geeft u uw toekomstvisie weer

Waar u vandaag de dag met uw onderwijsinstelling staat, houdt nog niet in dat u alle doelstellingen al heeft bereikt. Waar wilt u over enkele jaren met uw onderwijsinstelling staan? U moet hiervoor bepaalde doelstellingen op papier zetten en de haalbaarheid hiervan onderbouwen. Dit doet u met een meerjarenbegroting onderwijs. Een meerjarenbegroting onderwijs geeft u bepaalde handvatten om het toekomstige beleid aan te sturen. Er kunnen allerlei factoren meespelen, zoals een verwachte demografische groei of juist een krimp? Met een goed meerjarenbegroting kunt u gemakkelijker inspringen op verwachte en onverwachte ontwikkelingen in de nabije toekomst.

Wij hebben koppelingen met onder andere

Wat onze klanten zeggen

Stel een meerjarenbegroting op met een meerjarenbegroting onderwijs tool

 

In een meerjarenbegroting staan diverse gegevens. Hieronder de ontwikkeling met betrekking tot de te verwachten aangroei of krimp van het aantal leerlingen, het personeelsverloop, maar ook financiële gegevens, waardoor u uw toekomstplannen financieel kunt onderbouwen. Ongetwijfeld zijn niet alle gegeven in één softwarepakket opgeslagen. Voor het maken van een meerjarenbegroting kunt u behoefte hebben aan een meerjarenbegroting onderwijs tool. Een goede tool heeft import en export mogelijkheden, zodat u geen gegevens dubbel hoeft in te voeren. Tevens bent u dan in staat om een mooi overzichtelijke meerjarenbegroting uit te draaien en te presenteren.

Gebruik meerjarenbegroting onderwijs software van Datapas

 

Capisci is een softwarepakket van Datapas en bevat tevens meerjarenbegroting onderwijs software, waarmee u een goede meerjarenbegroting kunt opstellen. Als specialisten in software voor onderwijsinstellingen, weten wij wat er komt kijken bij het opstellen van een meerjarenbegroting in het onderwijs en daarom hebben wij de software zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwikkeld. Met Capisci kunt u echt uit de voeten. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gegevens importeren of exporteren uit financiële of personele systemen. U weet dus zeker dat gegevens in uw meerjarenbegroting betrouwbaar zijn. U legt het bestuur met onze software een goed onderbouwd en volgens de regels samengesteld meerjarenbegroting voor.

Het laatste nieuws

Nieuwe updates

Het is zover. Capisci 13 en Cockpit 4.0 gaan binnenkort live! Meer info over de nieuwe functionaliteiten volgt. Houdt hiervoor de nieuwsbrieven in de gaten.

Lees meer »

Schrijf je in voor de webinar!

Aankomende evenementen