Nieuws

Versie 9.2 is uit!

Nu nog betere analyses van de uitputting mogelijk d.m.v. het volledig vernieuwde “Zoek boekingen” scherm!

Vraag nu een update aan.

Capisci logo klein
Twitter
stage business intelligence

Capisci versie 9.2

Vanaf 2 januari is er een nieuwe versie-release van Capisci beschikbaar, namelijk versie 9.2  Met behulp van deze versie zijn onze klanten nog beter in staat om hun uitputting te analyseren middels het compleet vernieuwde scherm “Zoek Boekingen”. Meer over deze nieuwe release tref je aan in ons supportcentrum.

Lees meer »
stage business intelligence

Capisci Versie 9.1

Datapas lanceert binnen haar nieuwste versie 9 release 1. We hebben goed naar onze klanten geluisterd door een aantal wensen en aanpassingen te verwerken in het formatiescherm. Ook is er een apart overzicht ontwikkelt voor balans kengetallen. Meer over deze nieuwe release tref je aan in ons supportcentrum.

Lees meer »
Klantdag datapas

Klantdag Datapas

Op de 3e klantdag van Datapas  hebben we voor onze klanten kunnen verwelkomen in een overvolle trainingszaal.

Lees meer »

Verhuizing

Op vrijdag 30 maart aanstaande verhuizen we naar onze nieuwe kantoorruimte. De groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zorgde ervoor dat er dringend behoefte was aan uitbreiding. In de huidige kantoorruimte 4-Y in het Olympia gebouw, aan de Kinderhuissingel tegenover het Kenaupark in Haarlem was er letterlijk geen

Lees meer »
dunamare capisci

Dunamare hernieuwt contract met Datapas

Na een hernieuwde aanbesteding op het vlak van Planning & Control heeft Dunamare besloten dat de planning & control tool van Datapas het beste bij hun behoeften past. In een strak geregisseerd proces is Capisci opnieuw geïmplementeerd en is de schooljaarbegroting 2017-2022 afgerond.  

Lees meer »