Capisci 11.2 is uit

Het laatste nieuws

De nieuwste versie van Capisci bevat een aantal hele belangrijke functionaliteiten die het  gebruiksgemak én de mogelijkheden van Capisci verder uitbreiden. De belangrijkste vernieuwingen hebben betrekking op de volgende onderwerpen:

  • Balansbegrotingen
    Er kan nu door de gebruiker een (meerjaren-)balans worden ingericht. Voorheen waren hiervoor de consultants van Datapas nog voor nodig, maar nu is het volledig inregelbaar door u zelf. Zeker in combinatie met de flexibele rapportages is dit een bijzonder krachtig gereedschap.
  • Flexibele rapportages
    Het laatste jaar zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van docsync, de mogelijkheid gegevens uit Capisci terug te laten komen in een word document. De rapportage-definities van docsync zijn nu ook toepasbaar in Capisci, waardoor de rapportagemogelijkheden ongekend worden.
  • Het (op)maken van kolomsets
    Onze front-enders hebben hun best gedaan om een van de belangrijkste onderdelen van Capisci, het aanmaken van kolomsets, toegankelijker, gebruiksvriendelijker en last but not least, mooier te maken.

Capisci versie 11.2 wordt vanaf maandag 8 maart bij iedereen uitgerold. Wil je de update graag zo snel mogelijk of misschien pas op een later moment? Neem dan contact met ons op, dan houden we hier rekening mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.