Capisci 9.3 en Cockpit 3.6 zijn beschikbaar

Het laatste nieuws

Capisci 9.3

Het was al mogelijk om de begroting te exporteren naar Excel. Vanaf Capisci 9.2 is het ook mogelijk gemaakt om het overzicht van boekingen te exporteren. In Capisci 9.3 zijn de export mogelijkheden nogmaals vergroot. Het is nu mogelijk om in de financiële rapportage en de begroting de detail pop-ups te exporteren naar Excel.

Daarnaast is de exportfunctionaliteit uitgebreid met een optie om een importbestand voor de financiële bronsystemen Exact of AFAS te genereren.

Er hebben nog diverse andere verbeteringen en bugfixes plaatsgevonden, zoals een uitbreiding op de instellingen voor grootboekrekeningen en de toevoeging van de optie om allocaties te kopiëren vanuit de begrotingsvoorbereiding.

Wanneer je gebruik wil maken van deze nieuwe versie, kan je direct een update aanvragen in het online support centrum.

Cockpit 3.6

Indien je ook gebruikt maakt van de applicatie de Cockpit, kan deze tegelijkertijd met Capisci een update krijgen naar de nieuwste versie: Cockpit 3.6. Er is een module ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs, het early warning system, die de onderwijsresultaten van de scholen toont, ruim voordat de inspectie deze publiceert.

Daarnaast is bij ziekteverzuim het tabblad ‘Medewerkers’ uitgebreid. Naast de top 10 medewerkers met het hoogste verzuimpercentage, wordt nu ook de top 10 medewerkers met de hoogste verzuimfrequentie getoond.

In de Cockpit is het mogelijk om analyses toe te voegen. Deze analyses kunnen nu ook per school (of eigenlijk per organisatieonderdeel) gemaakt worden.

Wanneer je gebruik wil maken van deze nieuwe versie, kan je direct een update aanvragen in het online support centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.