Update Capisci 10 in deze zomer

Het laatste nieuws

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat binnenkort Capisci 10 wordt geïntroduceerd. Binnen deze versie hebben we een aantal belangrijke stappen gezet in de gebruikersbeleving en de veiligheid van Capisci.

Verder is de lumpsumpagina vernieuwd, zodat deze is voorbereid op de veranderingen in de bekostiging. Hiervoor zullen we elke omgeving in de zomer updaten naar de nieuwe versie van Capisci. Let op: wanneer dit niet akkoord is, neem contact met ons op dan kunnen er andere afspraken gemaakt worden. 

Vanaf Capisci 10 is het mogelijk om bij het inloggen gebruik te maken van een “twee-staps-authenticatie”. Dit betekent dat er, naast een wachtwoord, een tweede manier van bevestiging vereist is om in te loggen. Betere beveiliging dus van jouw Capisci omgeving.

Capisci 10 krijgt ook een geheel nieuwe “look”. De structuur is verbeterd en de stijl van Capisci is compleet vernieuwd. We zijn constant bezig om onze toepassingen gebruikersvriendelijker te maken. Door deze veranderingen wordt een belangrijke stap gezet in de toekomstbestendigheid van Capisci.

Hiernaast zijn er nog vele andere nieuwe mogelijkheden, zoals het plaatsen van mededelingen. In het online support centrum kan je meer lezen over de vernieuwingen en verbeteringen die ontwikkeld worden voor Capisci 10. Om de overgang naar Capisci 10 te begeleiden is er een nieuwe versie van het onlinesupport centrum ontwikkeld. Deze is te benaderen via helpdesk-10.capisci.nl. De versie voor Capisci 9 blijft te bereiken via helpdesk.capisci.nl.

Let op: de Capisci omgeving krijgt in de zomervakantie een update naar Capisci 10. Neem contact met ons op wanneer dit niet akkoord is. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.