Rapportagetool

Onderwijs en begroten

Schoolbesturen krijgen vandaag de dag veel te maken met veranderende wet- en regelgeving, tekorten in de formatie en bezuinigingen en worden geacht daarop steeds sneller en adequater te anticiperen. Het is slechts een kleine greep waarmee schoolbesturen iedere dag te maken krijgen.

Onze visie

Begroten in het onderwijs is een proces van iedereen en moet daardoor eenvoudig en toegankelijk zijn. Wij leggen met onze producten de juiste verbinding tussen mensen, processen en systemen waarin gegevens worden bewerkt en opgeslagen. Hierdoor wordt begroten een proces van iedereen en ben je beter in staat om je strategie te communiceren binnen de hele organisatie.

Onze producten

 • Capisci, Planning en control in het begrotingsproces
 • Cockpit, de organisatie in control
 • Schoolloket, dé webshop voor ouders
 • Academia, cursusbeheer in een compleet overzicht

Onze speerpunten

 • Veiligheid van uw gegevens
 • De juiste verbinding leggen; van data naar informatie
 • Gebruikersvriendelijk
 • Klantgerichte (door)ontwikkeling
 • Integratie met andere systemen
 • Langdurige partnership
 • 100% Cloud
 • Overzicht en beheersing van uw bedrijfsvoering

Draai met een rapportagetool gemakkelijk de gewenste rapportages uit

Zowel in het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en in het onderwijs worden regelmatig rapportages uitgedraaid. Een rapportage is een verzameling van alle ingevoerde gegevens van een bepaalde periode en die desgewenst op een bepaalde manier in de rapportage worden weergegeven. Zo kunt u voor het onderwijs bijvoorbeeld een rapportage uitdraaien van alle verzuimuren van uw personeel of van uw leerlingen. Of een rapportage van wie u nog geen betaling binnen heeft van het schoolgeld. Wanneer u een rapportage uit een kwaliteitsprogramma draait, dan kunt u de gegevens op diverse manieren weergeven, zoals in lijstvorm of misschien wenst u de gegevens in een grafiek te zien? Maak het u voor rapportages gemakkelijker door een rapportagetool te gebruiken.

Wij hebben koppelingen met onder andere

Wat onze klanten zeggen

Rapportage tools maken het u gemakkelijk

 

Een rapportage uitdraaien is niet altijd even gemakkelijk. Veel softwarepakketten bieden een rapportagetool aan, waarmee u een overzicht krijgt van de ingevoerde gegevens in dat programma. En daar zit soms een probleem. U kunt uit het financiële pakket prachtige overzichten maken met de personeelskosten, netjes gesorteerd naar kostensoorten, maar als u nu ook de personeelsgegevens hierbij wilt hebben? Deze gegevens zijn weer terug te vinden in een HRM softwarepakket. En dan blijken niet alle rapportage tools even flexibel. Een goed rapportage tool is een dashboard, waarmee u gegevens uit de verschillende bronsystemen samenbrengt in één omgeving. U bent dan in staat om naar hartenlust verschillende soorten rapportages te maken van alle gegevens die u heeft geïmporteerd.

Een rapportagetool voor het onderwijs van Datapas

 

De tool ´Cockpit´ van Datapas is bij uitstek de beste rapportagetool voor het onderwijs. Waarom wij dit claimen? Omdat wij ons met ons productaanbod geheel gefocust hebben op het onderwijs. Wij weten wat er speelt binnen onderwijsinstellingen en hoe u uw rapportages gepresenteerd wilt hebben. We hebben kennis van andere softwarepakketten die in het onderwijs worden gebruikt en hierdoor zijn wij in staat om goede koppelingen te maken naar Cockpit. Een rapportage maken met onze rapportagetool zal enkel een druk op de knop zijn.

Het laatste nieuws

Nieuwe updates

Het is zover. Capisci 13 en Cockpit 4.0 gaan binnenkort live! Meer info over de nieuwe functionaliteiten volgt. Houdt hiervoor de nieuwsbrieven in de gaten.

Lees meer »

Schrijf je in voor de webinar!

Aankomende evenementen